Boek direct bij de muzikant voor optimaal contact en voorbereiding!

Live achtergrondmuziek door de One Man Band met saxofoon!

Relaxte achtergrondmuziek bij huwelijk, verjaardag en huwelijksjubileum.

Openingstune

Voor onderbreken van het openingsmuziekje klik op װ

Audio demo’s:

cafe-slider-met-hoedje

Klanten bevindingen:

Beste Ton ‘Easy-sax’!

Bij deze bedank ik je nog voor de muziek die jij 19 Mrt voor ons verzorgd hebt tijdens de viering van mijn 80ste verjaardag in de Gasterij “In het Ven” te Eindhoven. We kunnen terug kijken op een fantastische middag met heerlijke muziek! Ook de gasten waren zeer tevreden over jouw bijdrage.

Mede namens Sylvia van harte bedankt, groet Louis Schwirtz.

Het optreden van ‘Easy-sax’, tijdens het diner ter ere van mijn verjaardag (65), was een groot succes. Iedereen heeft ervan genoten, ook al vanwege de grote variatie in de liedjes. Soms lekker funky voor de jongeren, maar vooral voor ons, als senioren, waren de nostalgische liedjes een genot voor het oor! Sfeer bepalend; een echte aanrader!

(Gerard Hoof, Nunspeet, 21-10-2016)

Live Video:

 Mooie achtergrondmuziek bij uw diner

One Man Band particulieren

A. Aangenaam volume.

Voor een verjaardag een One Man Band particulieren inhuren

Het is van groot belang dat live muziek tijdens een borrel, receptie of diner niet te luid is. De gasten moeten zonder stemverheffing een gesprek kunnen voeren. De One Man Band ‘Easy-sax’ weet dit als geen ander. Deze Saxofoon One Man Band particulieren is gewend om de muziek uitvoering aan de omstandigheden aan te passen. Daarom is het boeken van Easy-Sax live muziek de weg om te gaan bij het organiseren van achtergrondmuziek bij uw verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of bruiloft.

B. Diner muziek.

Het inhuren van live muziek door deze One Man Band particulieren kan het verschil maken! 

Easy-Sax live muziek wordt veelal tussen de gangen van een diner gespeeld. Bij een walking dinner kan het volume dikwijls wat aangezet worden. In de praktijk blijkt dat de muziek dan ook uitnodigt voor het maken van een dansje. De One Man Band particulieren verhoogt de sfeer en werk stimulerend voor de contacten.

Sitemap